Open Dag 2019

 

Naamloos5

 

PROGRAMMA 2019


9.00 – 11.00 uur         Programma vierjarigen (De Wynroas in bedrijf)
Van 9.00 – 11.00 uur zijn alle kinderen, met hun ouder(s)/verzorger(s), welkom die nog voor de zomervakantie bij ons op school  komen. Dit geldt ook voor kinderen die komend schooljaar vier jaar worden en wellicht bij ons naar school zullen gaan. Heeft u nog geen schoolkeuze gemaakt? Ook dan bent u welkom voor oriëntatie.

De kinderen krijgen een (aangepast) programma aangeboden. Ouder(s)/verzorger(s) kunnen bij hun kind blijven (of een gedeelte van de lessen). Ouder(s)/verzorger(s) kunnen (tegelijkertijd) ook de school bekijken, sfeer proeven, hun vragen stellen aan leerkrachten, de intern begeleider of de directeur.
14.00 – 15.30 uur      Inloop voor nieuwe ouder(s)/verzorger(s)
Dit tijdstip is ingeruimd voor ouder(s)/verzorger(s) die ‘s morgens verhinderd zijn.
Dit kunnen ouder(s)/verzorger(s) zijn die voor onze school kiezen, maar ook ouder(s)/verzorger(s) die nog geen keuze hebben gemaakt. Allen van harte welkom.             Wij zijn er graag om u meer informatie te geven of rond te leiden in ons gebouw.

 

NB
De hele dag is er gelegenheid tot inschrijving van nieuwe leerlingen. Dit geldt ook voor ouder(s)/verzorger(s) die al kinderen bij ons op school hebben. De formulieren kunt u (gedeeltelijk) alvast in school invullen. U kunt het inschrijvingspakket ook mee naar huis nemen om later naar school te retourneren.

Mocht u op deze datum en/of tijdstip verhinderd zijn, dan kunt u altijd telefonisch een afspraak maken voor een rondleiding en extra informatie. Bellen kan naar 0512-361711.      Wij staan u graag te woord!

 

Graag tot de 19e !
Het team van “De Wynroas”