Maandag 10 november kregen de gehele groepen 6 en 8 les een gastles over
Vandaag hebben we meegedaan aan het nationaal schoolontbijt!  
De wet "Werk en Zekerheid"heeft grote (financiele) gevolgen voor het
Meester- en juffendag
Fotoalbum
groep 8 in vogelvlucht
groep 8 in vogelvlucht

Korte fotoreportage met leerlingwerk en belevenissen van groep 8b

 
groep 8 in vogelvlucht kerstkuier Sinterklaas groep 4b/5a sinterklaas groep 6a Sint 2014 Foto impressie knutselles groep 4/5 schoenmaatjes gezocht fitfoodfunbus juffenfeest 3b/4a
 
Bekijk ons archief
Welkom op de site van de Wynroas

Hartelijk welkom op de website van Christelijke basisschool “De Wynroas’ in Harkema.

Onze naam : “De Wynroas” (vertaald in het Nederlands:  “Kompasroos”) wijst naar het instrument wat onmisbaar is om richting te geven in het leven

Onze missie is : “Wij willen in een geborgen sfeer de kinderen naar eigen kunnen laten ontwikkelen en laten presteren, waarbij ze een eigen stuk verantwoordelijkheid leren dragen”

 Samen geven naam en missie aan dat wij meer willen dan de kinderen alleen te leren lezen of rekenen.

 U kunt een kijkje nemen in onze school door o.a. fotopagina’s te bekijken, de nieuwsbrieven en de  informatie rond activiteiten lezen.

Ik wens u namens alle medewerkers veel plezier bij het bezoek aan onze site !

 

Jan Reinsma (directeur)

 

 

Let op!

Maandag 10 november kregen de gehele groepen 6 en 8 les een gastles over gezonde traktaties, gezond gedrag en het belang van bewegen. Dit alles werd gedaan in de "Fitfoodfunbus". De kinderen werden in twee groepen gescheiden. De ene groep ging eerst met een "Ren je rot"vragenquiz aan de slag waarbij de hartslag voor en na intensief bewegen. In de bus bus maakten de kinderen een lekkere traktatie voor zich zelf van vruchten en fruit. Een gezellige en leerzame middag. Voor een foto-impressie zie ook het fotoboek van onze site.